Üye: 53ince, easlar, fdiker, (3)
Ziyaretçi: 660

Hava Bozacak Gibi

Hava Bozacak Gibi

Hava Bozacak Gibi

Eklenme Tarihi : 30 Nisan 2011
Görüntülenme : 369
Açıklama :

Bir yanda tekne hazirligi surerken, yasli balikcinin bekleyisi. Hava ise ayri bir muamma.
Malindi'den bir kare.

İp : 41.***.**0.34

Nikon Özel Teknik Sevis
Hava Bozacak Gibi yorumları

Emeğinize sağlık.Kutlarım..
Tarih: 30 Nisan 2011, 10:06 - İp: 78.***.**0.103
  ----------------

sezzz.

sezzz.

Tebrik ederim, emeğinize sağlık, selamlar...
Tarih: 30 Nisan 2011, 10:17 - İp: 85.***.**6.113
  ----------------

ayri bir dunya,basarili bir hdr calismasi,eline saglik dostum
selamlar
Tarih: 30 Nisan 2011, 10:44 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

ellerinize saglık değerli gökhan abim çok şahane bir çalışma olmuş..selamlar saygılar
Tarih: 30 Nisan 2011, 11:19 - İp: 178.***.**6.16
  ----------------

Bir parça daha zoom olsaydı daha mı iyi olurdu diye düşündüm. Bu seferede havanın kasveti ikinci plana itilmiş olacaktı. Güzel bir kompozisyon. Tebrikler...
Tarih: 30 Nisan 2011, 19:00 - İp: 85.***.**0.78
  ----------------

Güzel, etkili manzara ... Hava HDR'siz çalışmaya müsaade etmeyecek galiba Malindi'de

Selamlar ...

Tarih: 30 Nisan 2011, 19:00 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

Karamsar tonlar kötü havaya iyi gidiyor .
Kutlarım Gökhan Bey .
Selamlar .
Tarih: 30 Nisan 2011, 22:16 - İp: 78.***.**5.229
  ----------------

Kasvetli gokyuzu, tekne ve ihtiyar balikci guzel bir kompozisyon olusturmus Gökhan.
Tebrik ederim

selamlar
Tarih: 30 Nisan 2011, 23:52 - İp: 62.***.**3.161
  ----------------

Bu havada denize cimamak en iyisi,guzel bir cekim olmus Gokhan bey ellerinize saglik tebrikler ediyorum.
Tarih: 1 Mayıs 2011, 18:27 - İp: 85.***.**5.30
  ----------------

çok güzel bir fotoğraf.
kutluyorum...
Tarih: 4 Mayıs 2011, 07:59 - İp: 88.***.**6.205
  ----------------