Üye: dedekorkut66, anteps, yasarsah, (3)
Ziyaretçi: 1458

Adana Merkez Cami

Adana Merkez Cami

Adana Merkez Cami

Makina : Kodak EasyShare Z7590
Objektif / Filtre : Yok
Kategoriler : Mimari
Eklenme Tarihi : 30 Nisan 2011
Görüntülenme : 537
Açıklama :

yeni açılan iş merkezi optima tarasından merkez cami

İp : 95.***.**9.83

Nikon Özel Teknik Sevis
Adana Merkez Cami yorumları

Özcan abi güzel bir kadraj olmuş, bir iki tık kontrast versemiydin diye aklımdan geçti.
emeklerine sağlık
saygılar...
Tarih: 30 Nisan 2011, 23:05 - İp: 88.***.**6.172
  ----------------

Güzel bir çekim olmuş Özcan abi ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 1 Mayıs 2011, 18:18 - İp: 85.***.**5.30
  ----------------

Yakın komşum güzel bir açı.. Kutlarım...
Tarih: 2 Mayıs 2011, 09:30 - İp: 188.***.**0.190
  ----------------

İSOGLU
KAREN ÇOK GÜZEL OLMUŞ..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 8 Mayıs 2011, 11:42 - İp: 88.***.**7.160
  ----------------

Yakın komşum.
Güzel.
Tebrikler.
Selamlar
Tarih: 8 Ağustos 2011, 10:02 - İp: 31.***.**9.116
  ----------------