Üye: lilyan, planetfoto, tatli, (3)
Ziyaretçi: 695

Toplam Üye: 276411

Nihil Novi Sub Sole

Nihil Novi Sub Sole

biocem

biocem

Nihil Novi Sub Sole

Eklenme Tarihi : 30 Nisan 2011
Görüntülenme : 639
Açıklama :

ilgilenen ve yorumlayan fotoğraf dostlarına teşekkürler

İp : 78.***.**6.148

Nikon Özel Teknik Sevis
Nihil Novi Sub Sole yorumları

delirendeli

delirendeli

Tebrik ederim çok güzel bir konu ve iyi kadraj selamlar
Tarih: 30 Nisan 2011, 22:50 - İp: 95.***.**1.137
  ----------------

Güzel ve anlamlı kompozisyon ters ışıkla güzellikleşmiş. tebrikler.
Tarih: 30 Nisan 2011, 22:54 - İp: 188.***.**7.167
  ----------------

Pozlaması ve tonlarıyla gerçekten başarılı bir kompozisyon . Tebrikler ...

Tercüme için mecburen Wikipedia'ya soktunuz bizi Türkçesi de bayağı kuvvetli/yakışacak bir cümle imiş zaten - keşke onu kullansanız herkes anlardı. Gerçi yeni bir şey öğrenmiş olduk .

Kolay Gelsin
Tarih: 30 Nisan 2011, 23:37 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

Güzel bir kompozisyon olmuş. Elinize sağlık...
Tarih: 1 Mayıs 2011, 15:20 - İp: 85.***.**6.57
  ----------------

Bakış renkler konu... Elinize sağlık.
Tarih: 1 Mayıs 2011, 22:24 - İp: 88.***.**5.148
  ----------------