Üye: nzsentosun, sezgin72, hural, trombone, onurmu, selametzade, (6)
Ziyaretçi: 5088

Yeni Benekli Melek

Yeni Benekli Melek

kertezel

kertezel

Yeni Benekli Melek

Makina : Nikon D40
Eklenme Tarihi : 5 Mayıs 2011
Görüntülenme : 435
Açıklama :

Seyreden ve yorum yazan tün fotoğrafseverlere teşekkürler.

İp : 85.***.**1.250

Nikon Özel Teknik Sevis
Yeni Benekli Melek yorumları

KERTEZEL
KARENİ
ÇOK GÜZEL SUNMUŞUN..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 6 Mayıs 2011, 00:12 - İp: 88.***.**5.10
  ----------------

maximuss

maximuss

kerim abi yine süper .
Tarih: 6 Mayıs 2011, 15:27 - İp: 88.***.**6.13
  ----------------

Çok güzel kompozisyon ve çekim olmuş Kerim bey ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 6 Mayıs 2011, 23:08 - İp: 85.***.**9.69
  ----------------

Papatyanın üzerinde adeta poz vermiş
Selamlar Kerim güzel fotoğraf.
Tarih: 11 Mayıs 2011, 16:08 - İp: 78.***.**3.70
  ----------------

Ben henüz tanışamadım bununla.
Nefis kadraj ve net detaylar.
Kutlarım Kerim Bey,
Selamlar,
Tarih: 11 Mayıs 2011, 16:13 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------