Ziyaretçi: 4726

Çobanlar

Çobanlar

Çobanlar

Makina : Pentax K200D
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Doğa
Eklenme Tarihi : 5 Mayıs 2011
Görüntülenme : 309
Açıklama :

Kayseri-Felahiye karayolu yol manzaraları

İp : 85.***.**6.209

Nikon Özel Teknik Sevis
Çobanlar yorumları

ertanaktas

ertanaktas

Güzel bir calisma olmus,elinize saglik.Selamlar
Tarih: 5 Mayıs 2011, 21:08 - İp: 84.***.**3.147
  ----------------

tebrikler ibrahim hocam ellerinize saglık selamlar saygılar
Tarih: 5 Mayıs 2011, 21:09 - İp: 178.***.**8.107
  ----------------

cok güzel, elinize saglik.
Tarih: 5 Mayıs 2011, 21:09 - İp: 91.***.**3.15
  ----------------

Ne kadar doğal sıcak ve gerçek bir fotoğraf.. Emeklerinize sağlık..
Tarih: 5 Mayıs 2011, 21:33 - İp: 78.***.**8.238
  ----------------

tebriklerimle selamlar
Tarih: 5 Mayıs 2011, 21:44 - İp: 78.***.**3.228
  ----------------

Çok güzel elinize sağlık.
Tarih: 5 Mayıs 2011, 22:11 - İp: 31.***.**2.38
  ----------------

İBRAHİMAKS
NEFİS BİR KARE..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 6 Mayıs 2011, 00:11 - İp: 88.***.**5.10
  ----------------