16 Aralık 2018, Pazar

Üye: dortkonak, tnrtrb, sedatciftci, sezgin72, (4)
Ziyaretçi: 805

Toplam Üye: 277522

New York

New York

artunyork

artunyork

New York

Makina : Pentax K-7
Objektif / Filtre : Pentax DA L 18-55mm f/3.5-5.6 AL
Eklenme Tarihi : 13 Mayıs 2011
Görüntülenme : 499
Açıklama :

New York Manhattan köprüsü
f/22
20 san.
Iso 200

İp : 95.***.**6.125

Nikon Özel Teknik Sevis
New York yorumları

r.kasap

r.kasap

Güzel bir manzara. Tebrikler...
Tarih: 13 Mayıs 2011, 15:19 - İp: 85.***.**6.128
  ----------------

Manzara & tonlar çok güzel , pozlama da yerinde . Fakat görüntü kalitesinde titreme kaynaklı problem var gibi - uzaktaki binalar flu , neon yazılar okunamıyor .

Çekim yaptığınız yerin 20 sn pozlama boyunca titremiş olması / rüzgarda sallanması mümkün - köprü benzeri bir yer ise . Süre uzadıkça bu durumda risk artıyor ; aynı efekt yarı veya dörtte bir sürede de elde edilebiliyorsa pozlamayı çok uzatmak gereksiz. Hem de f22 gibi diffraksiyon sebebiyle büyük kalite kaybı yaratacak bir diyafram seçmemiş olurdunuz .

Kolay Gelsin ...
Tarih: 13 Mayıs 2011, 17:40 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

ışıl ışıl ne güzel,güzel pozlama tebrikler.
Tarih: 13 Mayıs 2011, 17:52 - İp: 188.***.**7.34
  ----------------

Çok iyi, usta bir kare, eline sağlık.
Tarih: 13 Mayıs 2011, 21:17 - İp: 88.***.**4.193
  ----------------

Tarih: 14 Mayıs 2011, 01:20 - İp: 174.***.**3.156
  ----------------