Üye: sametcangor, (1)
Ziyaretçi: 802

Toplam Üye: 276281

Bulutluluk

Bulutluluk

aykutmutlay

aykutmutlay

Bulutluluk

Eklenme Tarihi : 18 Mayıs 2011
Görüntülenme : 315
Açıklama :

Bulutluluk

İp : 78.***.**2.254

Nikon Özel Teknik Sevis
Bulutluluk yorumları

Güzel bir manzara , bulutların görüntüsü etkileyici - tonlar,kontrast yerinde .

Biraz fazlaca müdahele sonunda maalesef görüntü kalitesinde kayıplar oluşmuş , karşı yakadaki binalar,vapurlar netliğini yitirmiş .Bazı bulutlar patlama noktasında ; beyaz tonların da detay barındırmaması biraz fazla pozlanmış ( ve sonradan düzeltilmeye çalışılmış ) olmasına bağlanabilir .

ISO'nun minimumda (ISO 100) tutulabilmesi için yeterli ışık varmış .1.5 stop üzeri olan ISO 320 seçilmesi , sonrasında yapılan müdahelelerinin görüntü kaybı doğurmasına katkıda bulunmuştur .

Kolay Gelsin ...
Tarih: 18 Mayıs 2011, 18:01 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

_mariposa_

_mariposa_

Guzel bir manzara fotografi olmus,
sadece sesli dusunerek o kus orada olmasaymis dedim =)

Tebrikler
Tarih: 7 Haziran 2011, 22:03 - İp: 190.***.**1.89
  ----------------