Üye: celky, hybrid_07, llazgin, (3)
Ziyaretçi: 748

Toplam Üye: 276019

Eskişehir Doktorlar

Eskişehir Doktorlar

uurcan

uurcan

Eskişehir Doktorlar

Eklenme Tarihi : 22 Mayıs 2011
Görüntülenme : 682
Açıklama :

İyi Seyirler

İp : 88.***.**1.160

Beyatlı Foto
Eskişehir Doktorlar yorumları

ilker.katik

ilker.katik

Güzel fotoğraf tebrik ederim fakat 18-135mm ile nasıl çekilir bu fotoğraf onu anlamadım
Tarih: 23 Mayıs 2011, 00:15 - İp: 88.***.**5.148
  ----------------

Bu pek 51 fotografin birlesmesine benzemiyor. Tek bir Fotografi 360 derece panorama yapan programlar var.
Tarih: 23 Mayıs 2011, 01:19 - İp: 78.***.**7.62
  ----------------

uzrukiye

uzrukiye

Çok ilginç ve güzel bir çalışma,tebrikler..
Tarih: 23 Mayıs 2011, 13:58 - İp: 88.***.**2.50
  ----------------

ugurtaner

ugurtaner

çok farklı ve güzel bi foto olmuş...tebrikler...
Tarih: 23 Mayıs 2011, 14:30 - İp: 78.***.**5.104
  ----------------

Yanlis ifade ettim,özür dilerim.Bir tek fotografi 360 derece panaroma fotograf gibi yapan demek istedim.aslinda panorama degil bir efekt.
Tarih: 23 Mayıs 2011, 21:30 - İp: 87.***.**5.72
  ----------------

Az önce dedigim tek bir fotograftan yaptigim panoramayi sayfaya ekledim.
Tarih: 23 Mayıs 2011, 21:57 - İp: 87.***.**5.72
  ----------------