16 Ağustos 2018, Perşembe

Üye: nzsentosun, cenkez, anteps, ahleyar, nihathayyo, (5)
Ziyaretçi: 1307

Toplam Üye: 277142

Amasra // Bartın

Amasra // Bartın

ozmen70

ozmen70

Amasra // Bartın

Makina : Nikon D700
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Panorama
Eklenme Tarihi : 23 Mayıs 2011
Görüntülenme : 762
Açıklama :

Amasra // Bartın

İp : 195.***.**5.241

Nikon Özel Teknik Sevis
Amasra // Bartın yorumları

özmen bey tablo gibi bir kare olmuş, mükemmel bir kasaba
emeğine sağlık izniniz le faforilerimde
Tarih: 23 Mayıs 2011, 22:22 - İp: 31.***.**3.59
  ----------------

Ters ve kuvvetli ışığa , gökyüzünde patlama limitin hemen altlarında gezinen parlamaya rağmen, aşağısında elde edilen pozlama ,alınan renkler ve netlik çok başarılı . Bir de gökyüzünü bir ND grad filtre ile karartabilseniz tadına doyamazdık .

D700 gibi bir makina kaldırabilir olmasına rağmen tek itirazım , ışığın bu kadar bol olduğu bir durumdaki gereksiz ISO 1000 seçimi . Manzara fotoğraflarında "cam" gibi görüntüler için minimum ISO her zaman tercih edilmeli .

Tebrikler ...
Tarih: 23 Mayıs 2011, 23:42 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

Çok nefis manzara,çekim ve kadraj olmuş ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.Bu görüntü şu köprü ve duvar şöyle bir taş ustasının elinden çıksa doyumsuz olacak.
Tarih: 24 Mayıs 2011, 08:13 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------

r.kasap

r.kasap

Güzel manzara, tebrikler...
Tarih: 24 Mayıs 2011, 09:04 - İp: 81.***.**1.52
  ----------------