Üye: mustekaslan, (1)
Ziyaretçi: 759

Yasandıkca Hayat .......

Yasandıkca Hayat .......

Yasandıkca Hayat .......

Makina : Sony Cyber-shot DSC-W150
Eklenme Tarihi : 2 Haziran 2011
Görüntülenme : 1145
Açıklama :

Yollar daralmadan bır kez daha düsünmelı!
Sevgi ve saygılarımla...

İp : 95.***.**8.145

Nikon Özel Teknik Sevis
Yasandıkca Hayat ....... yorumları

harika sunum harika dusundurten fotograf
ellerine saglik dostum
selamlarimla
Tarih: 2 Haziran 2011, 14:00 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

kompozisyon gayet guzel emegine saglik Kazim bey selamlar ve saygilar
Tarih: 2 Haziran 2011, 14:07 - İp: 82.***.**7.203
  ----------------

Nefis kompozisyon Dostum,
selamlar...
Tarih: 2 Haziran 2011, 14:14 - İp: 88.***.**0.178
  ----------------

Çok anlamalı,güzel kompozisyon
tebrikler Kazım bey.
Tarih: 2 Haziran 2011, 14:42 - İp: 88.***.**3.73
  ----------------

Güzeeeeeeeeeellll...
Kutlarım Kazım Bey,
Selamlar,
Tarih: 2 Haziran 2011, 14:56 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------

Sunumuyla güzel fotoğraf.Elinize sağlık Kazım bey.Selamlar
Tarih: 2 Haziran 2011, 18:47 - İp: 88.***.**9.58
  ----------------

Kompozisyonu çok iyi görmüşsün Kazımcım...Eline, gözüne sağlık...Tonlar da çok iyi...Selamlar...
Tarih: 2 Haziran 2011, 20:46 - İp: 78.***.**0.193
  ----------------

Yaşlandıkça yollar daralıyor tabii...Çok güzel görmüşsün arkadaşım,selam ve sevgiler....
Tarih: 2 Haziran 2011, 22:28 - İp: 95.***.**9.234
  ----------------

Güzel kompozisyon.Emeğinize sağlık.Kutlarım..
Tarih: 3 Haziran 2011, 10:05 - İp: 85.***.**8.149
  ----------------

Yollar daralırsa tabelayı ters çeviririm diyerek, ödül bekliyorum en kötü espri dalında.

Şaka bir yana, tabela, eli bastonlu model ve ileride kesişen/birleşen yollarıyla çok güzel kompozisyon, eline sağlık kardeş.
Tarih: 3 Haziran 2011, 10:43 - İp: 92.***.**6.121
  ----------------