24 Haziran 2018, Pazar

Üye: xsonsuz, seyit1627, (2)
Ziyaretçi: 919

Su Balesi...

Su Balesi...

Su Balesi...

Eklenme Tarihi : 8 Haziran 2011
Görüntülenme : 1006
Açıklama :

İzleyen, yorum yazan herkeze teşekkürler...Saygılarımla...

İp : 88.***.**5.163

Nikon Özel Teknik Sevis
Su Balesi... yorumları

bir kazanan bir kaybeden hep olacak ..kazanan ödülünü alacak ,kaybeden bir ümitle bir sonrakini bekleyecek..herkes nasibini yer...elinize sağlık ..selam ve saygılar..
Tarih: 8 Haziran 2011, 11:59 - İp: 46.***.**0.34
  ----------------

Yeşil gözlülerin nefis aksiyonu olmuş,ellerine sağlık Tamer ustam tebrikler ediyorum.
Tarih: 8 Haziran 2011, 12:04 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------

Çok iyi aksiyon fotografı olmuş.Kutlarım.Emeğinize sağlık..
Tarih: 8 Haziran 2011, 12:06 - İp: 78.***.**2.158
  ----------------

furkander

furkander

Çok güzel bir çekim tebrik ederim..
Tarih: 8 Haziran 2011, 13:53 - İp: 95.***.**2.220
  ----------------

cok guzel fotograf,elinize saglik Tamer bey
selamlar
Tarih: 8 Haziran 2011, 13:55 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

Harika...

Güzel bir paylaşım olmuş,
emeklerinize sağlık,

selamlarımla...
Tarih: 8 Haziran 2011, 13:56 - İp: 85.***.**1.198
  ----------------

Çok güzel bir aksiyon karesi olmuş...Elinize sağlık Tamer bey...Exifte odak uzaklığı 170 mm yazıyor; kullandığınız lensi merak ettim...Selamlar...
Tarih: 8 Haziran 2011, 14:49 - İp: 85.***.**5.62
  ----------------

Tarih: 8 Haziran 2011, 15:06 - İp: 31.***.**0.168
  ----------------

Güzelll..
Tarih: 8 Haziran 2011, 18:16 - İp: 85.***.**4.93
  ----------------

fundau

fundau

çok guzel olmus baslıgı da cok begendim
Tarih: 8 Haziran 2011, 23:51 - İp: 85.***.**2.203
  ----------------