21 Şubat 2018, Çarşamba

Üye: anteps, manguser, (2)
Ziyaretçi: 632

Toplam Üye: 276533
Dün: 5
Bugün: 7
 Fotoğraf Arama

Antıoch

Antıoch

galantus

galantus

Antıoch

Makina : Canon EOS 450D
Objektif / Filtre : Canon EF 20mm f/2.8 USM
Kategoriler : Sokak
Eklenme Tarihi : 16 Haziran 2011
Görüntülenme : 1281
Açıklama :

antakyada bir sokak

İp : 78.***.**5.87

Nikon Özel Teknik Sevis
Antıoch yorumları

Karşıdaki patlama göze alınıp iki adım geriden gölgelerin tamamı da kadraja dahil edilseydi diyacağim .
Kutlarım .
Tarih: 17 Haziran 2011, 10:25 - İp: 78.***.**1.86
  ----------------

Gölgelere rağmen fotograf gibi fotograf.Tonlar ve ışık kullanımı başarılı.
tebrik ederim.
saygılar...
Tarih: 17 Haziran 2011, 10:49 - İp: 88.***.**0.82
  ----------------

Sayın arkadaşım ;
Ben yorumumda digital kameralarda çok sık görülen bir sıkıntıyı anlatmak istedim .
Yeni nesil ve az gelişmiş kameralarda "sensör" az bir ışık görünce şaşırır ve orada "patlama" tâbir edilen bir parlaklık oluşur . analog kameralarda bu sorun yoktu , elli yıl önce Ara Güler'in "Perşembepazarı" fotoğraflarına zahmet edip bakarsanız haklı olduğumu görürsünüz ...
Şunu unutmayın : "öğrenmek isteyene her haklı eleştiri bir ödüldür"
Selamlar .
Tarih: 22 Haziran 2011, 20:10 - İp: 78.***.**3.186
  ----------------

iyi fotograf bu_____`
Tarih: 22 Haziran 2011, 20:27 - İp: 178.***.**1.114
  ----------------