Üye: tatli, wxxw67, hural, obsesifnes, muay, selimselimoglu, (6)
Ziyaretçi: 2168

Ceren 6

Ceren 6

gaijin

gaijin

Ceren 6

Makina : Canon EOS 1000D
Objektif / Filtre : Canon FD 50mm f/1.8
Kategoriler : Eller - Ayaklar - Gözler
Portre
Eklenme Tarihi : 28 Haziran 2011
Görüntülenme : 1807
Açıklama :

iyi seyirler...

İp : 213.***.**5.27

Nikon Özel Teknik Sevis
Ceren 6 yorumları

Değerli garjin,ne yaptın kıza,Ceren çok mutsuz?..
Farklı ve hoş tonlar bence..
Gözbeğinde ki ışıltı çok güzel etki bırakıyor gerçekten..
Elinize sağlık..
Selamlar..
Tarih: 28 Haziran 2011, 01:16 - İp: 85.***.**8.146
  ----------------

_mariposa_

_mariposa_

Bu Ceren6 favorilerimde yerini aldi. Tonlamasi harika. Gozlerde ki isilti icin bir uygulama yaptiniz mi ? Yaptiniz ise ogrenmek isterim. Tebrikler

Bol fotografli gunler
Tarih: 28 Haziran 2011, 05:13 - İp: 190.***.**7.80
  ----------------

buzlucam

buzlucam

Renk tonlamaları guzel olmuş ring flaşmı kullandın Çağdaş... Guzel bir portre, one çıkan renk tonlamaları guzel seçilmiş...

#29.06.2011 15:05:52 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 29 Haziran 2011, 15:05 - İp: 85.***.**6.12
  ----------------

eline saglik, cok güzel portre olmus, gözlerdeki isik cok güzel. selamlar
Tarih: 1 Temmuz 2011, 00:43 - İp: 91.***.**0.227
  ----------------

Tonlar cok iyi, 1.8 50mm. ustalarin elinde iyi is cikartiyor. hayalin dedigi gibi gozlerdeki isilti cok farkli bir etki yaratmis.
kutlarim Cagdas.
Selamlar.
Tarih: 14 Temmuz 2011, 14:25 - İp: 41.***.**0.34
  ----------------

Merhaba .
"Hâfızam beni yanıltmıyorsa demişim" ama hafızam beni yanılttı .
Özür dilerim .
Portre hakkında yazdıklarımda ısrar ediyorum , özellikle gözbebeklerinde o ampuller olmamalıydı diyeceğim .
Tekrar selam .

#14.07.2011 17:59:35 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 14 Temmuz 2011, 15:42 - İp: 85.***.**6.140
  ----------------

mino

mino

Tebrikler, ışığınız bol olsun..
Tarih: 17 Temmuz 2011, 22:10 - İp: 94.***.**3.168
  ----------------