Üye: gencayred, (1)
Ziyaretçi: 4089

Toplam Üye: 276226

Evler

Evler

Evler

Eklenme Tarihi : 8 Temmuz 2011
Görüntülenme : 759
Açıklama :

1884 yilinda neo-ronesans stilinde yapilan evler hala tum gorkemiyle ayaktalar...

Arnhem 2010

İp : 62.***.**3.161

Nikon Özel Teknik Sevis
Evler yorumları

pazartesi günü İstanbul gezim oldu günü birlik.
Sultanahmet'in ara sokaklarında binaları gördükçe
kendi kendime şu soruyu sordum.
Eski mimarlar'ın yapı anlamında
düşünce tarzları daha mı zengindi acaba?
Gerçekten eski ama görsel olarak
insanı büyüleyen binalar mevcut hala.

Sizin oralarda ise işin garip kısmı,
çarpık bir şekilde olmaması bu binaların.

Eline sağlık Dostum keyif aldım tarihi binalardan.
Selamlar...
Tarih: 8 Temmuz 2011, 22:06 - İp: 78.***.**6.7
  ----------------

Dokusu ve tarihi zengin mimarinin diyagonalden kadraja girmesi güzel olmuş.Kutlarım.Emeğinize sağlık..
Tarih: 8 Temmuz 2011, 22:31 - İp: 88.***.**8.252
  ----------------

Tarihi mimari yapının grafik ve ritim duygusu veren çizgileri içinde derinlik duygusununda insanı içine çektiği güzel bir kare olmuş. Tebrikler...
Tarih: 8 Temmuz 2011, 22:43 - İp: 85.***.**4.106
  ----------------

Rönesans, Batının Atarını keşfi olup aynı zamanda yeniden doğuş anlamına gelir.. De niye gelir. Batılılıların değimiyle şövalye çağı, literatürde karanlık çağın temel felsefesinin sallanmaya başladığı dönemdir. Bir bakıma salt, katıksız insanın keşfinin başlamasıdır..
Resimde, mimaride, sanatın bir çok alanında yansımaları vardır..
Bu yapılardan da görüldüğü üzere..

Kutlarım Athan abi,
Selamlar
Tarih: 9 Temmuz 2011, 00:07 - İp: 78.***.**7.111
  ----------------

tonlari kadrajiritmiyle cok guzel fotograf dostum,
eline saglik selamlar
Tarih: 9 Temmuz 2011, 09:29 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

şahane fotoğraf.
tebrikler Athan hocam.
Tarih: 9 Temmuz 2011, 10:39 - İp: 88.***.**3.200
  ----------------

Bu dostlarımizin bu zevk ve intizamlarina bayiliyorum ve takdir ediyorum,cok guzel çekim olmus,kadraj derinlik cok guzel,ellerine saglik Athan kardesim tebrikler ediyorum.
Tarih: 9 Temmuz 2011, 12:49 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------

Harıka bır mımarı örnegı.
Paylasımın ıcın tesekkürler dostum.
Elıne saglık
Selamlar..
Tarih: 11 Temmuz 2011, 00:44 - İp: 95.***.**6.235
  ----------------

Fotoğrafçının sevdiği hava ... hafifi kapalı gökyüzü , eşit dağılan ışık ...
Beyazlar daha belirgin olabilir miydi diyeceğim Athan .
Kutlarım .
Selamlar .
Tarih: 11 Temmuz 2011, 15:58 - İp: 85.***.**3.160
  ----------------

Tebrik ederim Athan bey.Selamlar
Tarih: 11 Temmuz 2011, 17:12 - İp: 78.***.**1.231
  ----------------