Üye: genckartal, fdiker, hural, zafercankiri, (4)
Ziyaretçi: 1133

Gün Sonu...

Gün Sonu...

Gün Sonu...

Makina : Canon EOS 7D
Objektif / Filtre : Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM
Kategoriler : Gün Doğumu & Batımı
Eklenme Tarihi : 9 Temmuz 2011
Görüntülenme : 1116
Açıklama :

Herkese teşekkürler...

İp : 88.***.**0.24

Nikon Özel Teknik Sevis
Gün Sonu... yorumları

Güzel manzara ve karesi..
Tebrik ve selamlar yusuf bey..
Tarih: 10 Temmuz 2011, 23:27 - İp: 88.***.**3.75
  ----------------

Çok çok güzel bir paylaşım. Kutlarım. Selamlar...
Tarih: 11 Temmuz 2011, 15:21 - İp: 95.***.**1.74
  ----------------

turaman

turaman

cok hos tebrikler
Tarih: 11 Temmuz 2011, 15:22 - İp: 95.***.**8.52
  ----------------

Tebrikler Yusuf bey çok güzel bir çalışma
selamlar
Tarih: 11 Temmuz 2011, 16:49 - İp: 212.***.**6.86
  ----------------

Güneş ve etrafından da detay almak için "polarize" filitre öneririm , çok farkı olur .
Tonlar ve kompozisyon çok güzel .
Kutlarım Yusuf Bey .
Selamlar .
Tarih: 11 Temmuz 2011, 17:54 - İp: 88.***.**6.223
  ----------------

Güzel tonlarda nefıs bır aksam manzarası.
Kutlarım abi
Selamlar...
Tarih: 5 Ağustos 2011, 02:35 - İp: 95.***.**4.164
  ----------------