Üye: muryefte59, ssmdmr, asmiral, (3)
Ziyaretçi: 812

Taşköprü

Taşköprü

boracinar

boracinar

Taşköprü

Eklenme Tarihi : 1 Ağustos 2011
Görüntülenme : 1039
Açıklama :

Konya-Beyşehir tarihi taşköprü.

İp : 95.***.**0.9

Nikon Özel Teknik Sevis
Taşköprü yorumları

cok guzel bir calisma, tekne icerisinde olmana ragmen cok net ve guzel bir cekim cikarmissiniz. siluet ayri guzellik katmis. cok begendim. tebrikler.
Tarih: 1 Ağustos 2011, 16:10 - İp: 41.***.**0.34
  ----------------

utku72

utku72

harika olmus ellerinize saglik
Tarih: 1 Ağustos 2011, 17:58 - İp: 87.***.**2.55
  ----------------

Gece çekimi olarak, ışık ve kompozisyon süper, kutluyorum.
Tarih: 1 Ağustos 2011, 19:10 - İp: 78.***.**5.135
  ----------------

Çok net ve katmanlı bir gece çekimi, kutlarım

#01.08.2011 23:07:57 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 1 Ağustos 2011, 19:17 - İp: 217.***.**1.168
  ----------------

Eleınıze saglık.Nefıs görunuyor.
Kutlarım
Selamlar...
Tarih: 1 Ağustos 2011, 19:56 - İp: 95.***.**4.164
  ----------------

mustafap5

mustafap5

Tarih: 1 Ağustos 2011, 20:18 - İp: 212.***.**0.16
  ----------------

Çok iyi bir Gece çekimi,
Selamlar..
Tarih: 1 Ağustos 2011, 20:24 - İp: 78.***.**8.3
  ----------------

Kadraj ve pozlama çok başarılı,keyif veren bir kare,
kutlarım
Tarih: 1 Ağustos 2011, 20:33 - İp: 78.***.**2.56
  ----------------

meyra1998

meyra1998

Işıkların rengini çok beğendim...Kaçıkçının duruş açısını iyi yakalamışsınız...Tebrikler...
Tarih: 1 Ağustos 2011, 21:36 - İp: 78.***.**8.72
  ----------------

Kompozisyonuyla pozlamasıyla çok güzel,ellerine sağlık Bora kardeşim tebrikler ediyorum.
Tarih: 1 Ağustos 2011, 22:52 - İp: 85.***.**5.40
  ----------------