Ziyaretçi: 3063

Bohça Çiçeği

Bohça Çiçeği

Bohça Çiçeği

Makina : Fujifilm Finepix HS10
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Çiçekler (Yabani)
Eklenme Tarihi : 5 Ağustos 2011
Görüntülenme : 1340
Açıklama :

TÜRKİYE FLORASINDAN

SELAM VE SEVGİLERİMLE

İp : 88.***.**9.55

Nikon Özel Teknik Sevis
Bohça Çiçeği yorumları

Çok güzel çekim, ışık ve renkler nefis, ellerinize sağlık, tebrikler..
Tarih: 5 Ağustos 2011, 18:33 - İp: 81.***.**9.251
  ----------------

elinize saglik,selamlar
Tarih: 5 Ağustos 2011, 19:09 - İp: 84.***.**9.27
  ----------------

Feyzullah Hocam Emeğinize sağlık sunum çok güzel olmuş böyle bir çiçeği görüp görmediğimden emin değilim selam ve saygılar.
Tarih: 5 Ağustos 2011, 19:11 - İp: 78.***.**8.159
  ----------------

farkli ve cok guzel .eline saglik Feyzullah abi,selamlar
Tarih: 5 Ağustos 2011, 19:25 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

Nefıs!
Kutalrım abi
Selamlar...
Tarih: 5 Ağustos 2011, 19:51 - İp: 95.***.**4.164
  ----------------

Siyah fonda güzel ışıkta güzel bir kompozisyon olmuş Feyzullah bey ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 5 Ağustos 2011, 22:27 - İp: 85.***.**2.55
  ----------------

ASKOSA1952
BU GÜZEL KARENİ
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 5 Ağustos 2011, 23:36 - İp: 78.***.**9.246
  ----------------

isterh

isterh

Güzel bir çalışma, şimdiye dek görmediğim bir çiçek,
ışık düşümü daha gizemli bir hale dönüştürmüş, ellerinize
sağlık...
Tarih: 6 Ağustos 2011, 15:46 - İp: 85.***.**4.166
  ----------------

Feyzullah hocam elinize sağlık..bohçanın içinde ne var?..selam ve saygılar..
Tarih: 6 Ağustos 2011, 15:50 - İp: 46.***.**7.167
  ----------------

Çok güzel bir çekim olmuş...Elinize sağlık Feyzullah bey...Işık, renkler ve kompozsiyon; hepsi çok iyi...Selamlar...
Tarih: 7 Ağustos 2011, 16:22 - İp: 85.***.**2.140
  ----------------