22 Eylül 2017, Cuma

Üye: nevanihave, fdiker, darkstreet38, (3)
Ziyaretçi: 739

eysa

eysa

Objektif / Filtre : Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
Kategoriler : Çalışan İnsan
Eklenme Tarihi : 8 Ağustos 2011
Görüntülenme : 263
Açıklama :

tek başına ve yorgun

İp : 88.***.**0.201

Nikon Özel Teknik Sevis
Eve Dönüş yorumları

Moıdelin vücut dili , kompozisyonun hareket yönünde rahatlığı ve tonlar çok güzel ...
Yalnız kadraj sıkışık biraz , daha geniş açı olmalıydı diyeceğim .
Kutlarım Şadan Hanım .
Tarih: 9 Ağustos 2011, 19:48 - İp: 178.***.**9.253
  ----------------

Model bir adım geride, altın noktada olmalıydı. Güzel kare. Kutlarım.
Tarih: 9 Ağustos 2011, 20:27 - İp: 217.***.**5.1
  ----------------

Güzel paylaşım kutlarım.
Selamlar.
Tarih: 11 Ağustos 2011, 23:28 - İp: 31.***.**5.125
  ----------------

obturator

obturator

Fotoğrafın kadrajı konuların akatılıyorum doğrusu ama bunların dışında anlamlı bir kare... Hayatın tam da içinden olmuş... Yüreğinize sağlık olsun...
Tarih: 12 Ağustos 2011, 00:16 - İp: 95.***.**5.206
  ----------------