Üye: hural, cnrsag, erhansanca, (3)
Ziyaretçi: 974

Afyon Kalesi

Afyon Kalesi

p..p..paranoya

p..p..paranoya

Afyon Kalesi

Eklenme Tarihi : 11 Ağustos 2011
Görüntülenme : 356
Açıklama :

İp : 88.***.**1.205

Nikon Özel Teknik Sevis
Afyon Kalesi yorumları

Kadraj biraz daha soldan ve aşağıdan alınsaydı daha etkileiyic olurdu diye düşünüyorum... Elinize sağlık...
Tarih: 11 Ağustos 2011, 22:56 - İp: 78.***.**9.138
  ----------------

obturator

obturator

öncelikle şunu söylemeliyim. Çerçeve doğru gibi görünüyor ancak sağda kalan karaltı, yani ağaçlık sanırım, kadrajı olumsuz etkilemiş... Solda kalan heykel ise karede bana kalırsa anlamını yitirmiş gibi görünüyor... Kaleyi biraz daha sağa alarak sağdaki görüntüyü yok edebilir ve heykelle kaleyi bütünleştirebilirdiniz... 200 ASA yerine 100 asa ve 20 f yerine daha düşük bir bir değer verebilseydiniz alan derinliği de artardı
Başarılar dilerim ellerinize sağlık

#11.08.2011 23:00:42 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 11 Ağustos 2011, 22:59 - İp: 78.***.**5.34
  ----------------