Üye: bulut88, zbkdygn, 3rdal, ferhatgokmen, ssmdmr, (5)
Ziyaretçi: 932

Toplam Üye: 276030

Yesil Portakal

Yesil Portakal

yferhat

yferhat

Yesil Portakal

Makina : Canon PowerShot S3 IS
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Meyveler
Eklenme Tarihi : 19 Ağustos 2011
Görüntülenme : 510
Açıklama :

saygilarimla...

İp : 77.***.**5.213

Nikon Özel Teknik Sevis
Yesil Portakal yorumları

fundau

fundau

net ve hoş bir fotograf ellerinize saglik selamlar...
Tarih: 19 Ağustos 2011, 00:42 - İp: 88.***.**2.156
  ----------------

İyi pozlanmış,kompozisyonu,netliği ve doygun tonlarıyla güzel bir paylaşım.
Belki bakış yönüne boşluk bir miktar daha arttırılmalıydı diye düşünüyorum.
Eline sağlık Ferhat Bey,
Selamlar,
Tarih: 19 Ağustos 2011, 08:22 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------

yesiliyle dikkat cekici nefis pozlanmis,eline saglik Ferhat bey
selamlar
Tarih: 19 Ağustos 2011, 09:20 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

dalında olgunlaşmak için kışı bekleyen yeşill portakallardan ben de gördüm bu yaz,,güzel fotoğraflamışsınız,
selamlar,,
Tarih: 19 Ağustos 2011, 09:38 - İp: 78.***.**1.115
  ----------------

esat26

esat26

fevkalede olmuş ..
Tarih: 19 Ağustos 2011, 09:55 - İp: 88.***.**8.144
  ----------------

Goz alici kadarjinda ve isikta nefis cekim olmus,ellerine saglik Ferhat kardesim tebrikler ediyorum.
Tarih: 19 Ağustos 2011, 10:49 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------

güzel bir macro çalışması..
tebrik ederim..
Tarih: 19 Ağustos 2011, 12:10 - İp: 95.***.**3.138
  ----------------

frelife

frelife

baktıkça insana tazelik hissi veriyor, damlalarla birlikte çok güzel olmuş, elinize sağlık..
Tarih: 19 Ağustos 2011, 12:16 - İp: 88.***.**3.94
  ----------------

tebriklerimle
Tarih: 19 Ağustos 2011, 12:21 - İp: 78.***.**8.66
  ----------------