Ziyaretçi: 4081

Tülümsü

Tülümsü

dgkntrmn

dgkntrmn

Tülümsü

Makina : Fujifilm Finepix S1800/S1900
Eklenme Tarihi : 29 Ağustos 2011
Görüntülenme : 494
Açıklama :

Bu tekniği denemek ilk defa nasip oldu KUSURLARIYLA....

İp : 78.***.**2.211

Nikon Özel Teknik Sevis
Tülümsü yorumları

ancestor

ancestor

bence olmuş tebrikler
Tarih: 30 Ağustos 2011, 01:24 - İp: 94.***.**6.159
  ----------------

PLNDGK
KARENİ VE BAYRAMINI
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 31 Ağustos 2011, 11:12 - İp: 85.***.**8.126
  ----------------

Selamlarımla, Tebrik ederim.
Tarih: 31 Ağustos 2011, 21:40 - İp: 31.***.**1.167
  ----------------

turaman

turaman

Tarih: 1 Eylül 2011, 12:01 - İp: 88.***.**7.149
  ----------------

gokhancalbay

gokhancalbay

Yorumunuz üzerine portfolyonuzu gezme fırsatım oldu.Birbirinden güzel kareleriniz var..Tebrik ederim..Doğadan yansıtılan uzun pozlama kareleri her daim etkileyici olmuştur.Farklı açılardan çekilerek şelalenin döküldüğü yerdeki suyu da görmek isterdik açıkcası Bu şekilde de çok hoş.Ellerinize sağlık.Tekrardan görüşmek dileğiyle.

Gökhan
Tarih: 13 Eylül 2011, 00:42 - İp: 78.***.**6.173
  ----------------