17 Temmuz 2018, Salı

Üye: fdiker, admin, (2)
Ziyaretçi: 2293

Toplam Üye: 277036

Ugurbocegi

Ugurbocegi

Ugurbocegi

Makina : Nikon D90
Objektif / Filtre : Nikon AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED
Kategoriler : Böcek
Eklenme Tarihi : 1 Eylül 2011
Görüntülenme : 670
Açıklama :

Krop ve keskinlik verildi.

İp : 174.***.**9.169

Nikon Özel Teknik Sevis
Ugurbocegi yorumları

Çok güzel... Tebrikler...
Tarih: 1 Eylül 2011, 20:09 - İp: 88.***.**6.74
  ----------------

Tertemiz çok güzel bir çekim olmuş...Eline sağlık dostum...Selamlar...
Tarih: 1 Eylül 2011, 20:40 - İp: 85.***.**6.96
  ----------------

frelife

frelife

kadraj, netlik ve arka plan müthiş, elinize sağlık Turhan Bey..
Tarih: 1 Eylül 2011, 20:45 - İp: 94.***.**1.102
  ----------------

Turhan bey yine harika bir çalışma kutlarım selamlar
Tarih: 2 Eylül 2011, 21:02 - İp: 213.***.**4.130
  ----------------

Başarılı bir kare,
tebrikler...
Tarih: 2 Eylül 2011, 22:31 - İp: 78.***.**6.111
  ----------------

busracdl

busracdl

harika
Tarih: 3 Eylül 2011, 03:05 - İp: 72.***.**1.116
  ----------------