Üye: mysea57, dgskzr, hural, (3)
Ziyaretçi: 5213

Toplam Üye: 276289

Akvaryuma Giriş..

Akvaryuma Giriş..

Akvaryuma Giriş..

Eklenme Tarihi : 7 Eylül 2011
Görüntülenme : 386
Açıklama :

İSTANBUL-AKVARYUM KARELERİ..
İLGİLERİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
FARUK FAYZİN AMCANIZ...

İp : 85.***.**7.51

Nikon Özel Teknik Sevis
Akvaryuma Giriş.. yorumları

emreaksoy

emreaksoy

Çok güzel bir kare eline sağlık Faruk Amca
Tarih: 7 Eylül 2011, 00:45 - İp: 78.***.**8.201
  ----------------

cok guzel mekan ve fotograf,eline saglik Faruk amcam
selamlar saygilar
Tarih: 7 Eylül 2011, 09:12 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

Güzel kare. Kutlarım Faruk amcam...
Tarih: 7 Eylül 2011, 10:00 - İp: 217.***.**7.197
  ----------------

Elinize sağlık Faruk amcam...Saygılar...
Tarih: 7 Eylül 2011, 11:15 - İp: 94.***.**4.221
  ----------------

Modern ve güzel bir mekanı iyi pozlamışsınız Faruk amca
selamlar saygılar
Tarih: 7 Eylül 2011, 11:16 - İp: 92.***.**4.155
  ----------------

Giriş gişeleri.
Burada güzel bir fotoğrafım var
Eline sağlık Faruk amca,
selamlar...
Tarih: 7 Eylül 2011, 17:12 - İp: 78.***.**7.232
  ----------------