Ziyaretçi: 3011

Göksu....

Göksu....

ckrg

ckrg

Göksu....

Makina : Canon EOS 450D
Objektif / Filtre : Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II USM
Kategoriler : Şehir
Eklenme Tarihi : 7 Eylül 2011
Görüntülenme : 247
Açıklama :

Bana göre görselliği ile adeta saklı bir cennetti.........

İstanbul'da gidilmesi görülmesi gereken yerlerden biri Göksu...şayet giderseniz tavsiyem dere kenarındaki buram buram nostalji kokan kahvelerden birinde çay-kahve keyfi yapmayı unutmayın olurmu) bence büyük keyifti.....

Beğenilerinize sunarım....

Sevgi ve Saygılarımla.......

İp : 78.***.**0.206

Beyatlı Foto
Göksu.... yorumları

Güzel kare. Kutlarım Hanımefendi.
Tarih: 7 Eylül 2011, 11:42 - İp: 217.***.**7.197
  ----------------

Fikriye Hanım geçenlerde bende oralardaydım,fotoğraf külübümüzle bir gezi organize etmiştik,açıklamalarınıza yürekten katılıyorum çok keyif aldığım yerlerden biriydi,bolca motivasyon ve güzel kare ile dönmüştük sayenizde aynı hisleri tekrar güzel karenizde yaşamış oldum,çok teşekkürler paylaşımınız için,renkler ver kadrajıyla mekanı çok güzel yansıtmışsınız,kutlarım,selamlar...

#07.09.2011 20:53:39 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 7 Eylül 2011, 20:53 - İp: 78.***.**9.173
  ----------------

Mesajınıza aynen katılıyorum. Karenizde güzel olmuş. Tebrikler...
Tarih: 7 Eylül 2011, 23:16 - İp: 85.***.**8.55
  ----------------