Üye: mezz, ssumeyyekaraa, (2)
Ziyaretçi: 508

Toplam Üye: 276289

Haydarpaşa Garında

Haydarpaşa Garında

berkan_90

berkan_90

Haydarpaşa Garında

Eklenme Tarihi : 7 Eylül 2011
Görüntülenme : 631
Açıklama :

ıso 800 F 5.0
enstantene 1/10

Selamlar...

İp : 78.***.**1.79

Nikon Özel Teknik Sevis
Haydarpaşa Garında yorumları

Kadrajın sola eğikliği dışında güzel çekim.
Tarih: 7 Eylül 2011, 18:27 - İp: 217.***.**7.197
  ----------------

zeynodeniz

zeynodeniz

Çok hoş bir kare. Elinize sağlık.
Selamlar.
Tarih: 7 Eylül 2011, 19:24 - İp: 81.***.**2.74
  ----------------

melike1994

melike1994

kadrajın eğikliği bir yana...bankların olduğu taraftan ve insanların da bulunduğu bir kare çok iyi olurdu...çok boşluk var...ayrıca fazla ışık için -1 EV...tebrikler...
Tarih: 7 Eylül 2011, 20:20 - İp: 78.***.**3.153
  ----------------

Nikon D90 da eğik kadrajı düzelten proğram belki vardır. Menüyü inceleyin.
Tarih: 7 Eylül 2011, 20:48 - İp: 217.***.**7.197
  ----------------

Eğik kadraj dikkat çekiyor. Fakat canlı renkleri ile de göze hoş gelen bir kare olmuş. Fotograf büyütülüp bakıldığında ise ISO 800 ve 0,10 sn getirdiği kayıplar göze batıyor. Yinede dikkat çeken hoş bir kare olmuş. Elinize sağlık...
Tarih: 7 Eylül 2011, 22:45 - İp: 85.***.**8.55
  ----------------

tebrikler..esenlikler..başarılar..
Tarih: 30 Eylül 2011, 20:52 - İp: 88.***.**7.246
  ----------------