Üye: hural, arzu_erol, sezgin72, hayrettin34, (4)
Ziyaretçi: 4050

Yeşilyurt

Yeşilyurt

m.erol

m.erol

Yeşilyurt

Makina : Fujifilm Finepix HS10
Eklenme Tarihi : 8 Eylül 2011
Görüntülenme : 632
Açıklama :

Yeni ufak barajımız

İp : 95.***.**1.199

Nikon Özel Teknik Sevis
Yeşilyurt yorumları

MERVEEROL
GÜZEL KARENİ
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 9 Eylül 2011, 00:34 - İp: 85.***.**7.51
  ----------------

Merve hanım
Çok güzel kare ve manzara
Eline sağlık

MARDİN'den sevgiler
Tarih: 9 Eylül 2011, 18:36 - İp: 85.***.**8.76
  ----------------

Güzel kadraj.Iyı manzara...
Kutlarım
Selamlar...
Tarih: 12 Eylül 2011, 21:37 - İp: 85.***.**6.11
  ----------------

0capiera0

0capiera0

çok iyi kompoze edilmiş bravo. o mekanda ben bunu yapamazdım.
Ama sağ üst köşedeki dalın olup olmaması gerektiği konusunda kararsızım. ben çeldirici olabilir diye kadraja almazdım herhalde. derinlik için orada ise kare içerisinde kalan kısmın biraz küçük kaldığını düşünüyorum. bilmiyorum ne diyorsunuz..
Tarih: 2 Ekim 2011, 00:33 - İp: 193.***.**0.103
  ----------------

yeşilin tonları çok güzel
Tarih: 20 Şubat 2012, 10:22 - İp: 212.***.**1.130
  ----------------