21 Mayıs 2018, Pazartesi

Üye: muryefte59, erdem-ozturk, (2)
Ziyaretçi: 498

Toplam Üye: 276851

Çokgözlü Mavi 2

Çokgözlü Mavi 2

frelife

frelife

Çokgözlü Mavi 2

Makina : Nikon D90
Objektif / Filtre : Nikon AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED
Kategoriler : Kelebek
Eklenme Tarihi : 9 Eylül 2011
Görüntülenme : 293
Açıklama :

selamlar..

İp : 78.***.**8.75

Nikon Özel Teknik Sevis
Çokgözlü Mavi 2 yorumları

FRELİFE
Tarih: 9 Eylül 2011, 09:49 - İp: 85.***.**7.51
  ----------------

Netlik sorunlu biraz.Perde hızı çok yavaş kalmış.Kelebek çekimlerinde 1/1000 altına pek düşmemek lazım,hele hava biraz da rüzgarlıysa.Dolayısıyla ISO'ya da dikkat etmek gerekiyor bu durumda.Perde hızınız 1/100,ISO da 200.Hiç olmazsa ISO 400 olmalıymış bu durumda.
Ama kadraj gayet güzel olmuş.
Düşüncelerim bunlar.
Elinize sağlık,
Selamlar,

Edit:Lensiniz güzel 400 ISO problem çıkartmaz

#09.09.2011 11:54:36 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 9 Eylül 2011, 11:26 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------

Netlik sıkıntısını gidermek için,biraz keskinlik verilse daha iyi olabilirmiş...
Diyagaonal kadrajıyla güzel paylaşım olmuş...

Emeğinize sağlık,
selamlarımla...
Tarih: 9 Eylül 2011, 11:53 - İp: 85.***.**7.89
  ----------------

Herşey söylenmiş zaten.
Kadraj çok güzel.
Selamlar...
Tarih: 9 Eylül 2011, 17:00 - İp: 88.***.**5.2
  ----------------