Üye: dramazan682, ilhamiinderin, muryefte59, ssmdmr, (4)
Ziyaretçi: 933

Yoruldum

Yoruldum

kerempekin

kerempekin

Yoruldum

Eklenme Tarihi : 10 Eylül 2011
Görüntülenme : 283
Açıklama :

www.kerempekin.net

İp : 78.***.**0.37

Nikon Özel Teknik Sevis
Yoruldum yorumları

tebriklerimle selamlar
Tarih: 10 Eylül 2011, 17:25 - İp: 88.***.**6.139
  ----------------

Süper geniş açıdaki kadraj,kompozisyon gayet güzel. Modelin yüzüne bakıldığında pozlama da kıvamında ama duvar/sokak/kaldırım için düşünüldüğünde biraz fazla pozlanmış gibi . Kadrajın büyük çoğunluğunu da o detaylar kapladığı için sonuçta fotoğraf göze çok aydınlık geliyor.

Ben 1 stop altını dener , böylece duvar/kaldırım ve sokaktan daha fazla doygunluk/detay elde etmeye çalışırdım - görülecek çok şey/motif var oralarda . Modelin yüzü de 1 stop ile çok fazla karanlıkta kalmazdı sanırım - onu da doğu insanımızın esmerliğine verirdik

Selamlar ...
Tarih: 10 Eylül 2011, 19:03 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

Kadraj içi yerleşim, yakalanan an ve modelin vücut dili çok iyi..
Uğur abi'nin bahsettiği hususlara katılmamak elde değil; fakat fotograf iyi vesselam.
Kutlarım Kerem abi
Tarih: 10 Eylül 2011, 23:35 - İp: 78.***.**9.188
  ----------------