Üye: r.oncul, oflufurkan, fotogirne, zbkdygn, fcakir, fdiker, (6)
Ziyaretçi: 560

Toplam Üye: 276546

ramazansag

ramazansag

Makina : Fujifilm Finepix HS10
Objektif / Filtre : Uv Filtre
Eklenme Tarihi : 13 Eylül 2011
Görüntülenme : 536
Açıklama :

Hatalarıyla
İyi Seyirler...

İp : 212.***.**4.10

Nikon Özel Teknik Sevis
Gün Batımı yorumları

guzel fotograf,tebrikler
Tarih: 13 Eylül 2011, 14:15 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

mfi

mfi

Çok güzel olmuş, tebrikler
Tarih: 13 Eylül 2011, 14:16 - İp: 92.***.**7.66
  ----------------

dogadeniz

dogadeniz

Tarih: 13 Eylül 2011, 14:24 - İp: 94.***.**8.248
  ----------------

serife

serife

çok hoş tebrikler,,
Tarih: 13 Eylül 2011, 14:47 - İp: 85.***.**1.163
  ----------------

osmsag

osmsag

Tebrik ediyorum abi çok hoş...
Tarih: 13 Eylül 2011, 18:08 - İp: 212.***.**4.10
  ----------------

delirendeli

delirendeli

TEbrik ederim hocam baktıkça bakasım geliyor. Selamlar
Tarih: 14 Eylül 2011, 16:52 - İp: 217.***.**9.210
  ----------------

0capiera0

0capiera0

deniz kenarında yaşadığımı ve böyle bir kompozisyon olabileceğini bana hatırlatan acımasız ama bir o kadar güzel ve zevkli bir kara..

#02.10.2011 00:00:16 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 1 Ekim 2011, 23:59 - İp: 193.***.**0.103
  ----------------