Ziyaretçi: 1028

Porsuk

Porsuk

Porsuk

Eklenme Tarihi : 19 Eylül 2011
Görüntülenme : 712
Açıklama :

İp : 78.***.**2.145

Nikon Özel Teknik Sevis
Porsuk yorumları

renkleri acisiyla cok guzel caliosma,tebrikler Kemal hocam
selamlar
Tarih: 19 Eylül 2011, 08:27 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

cok guzel bir yermis guzel karelemissiniz tebrikler ve selamlar
Tarih: 19 Eylül 2011, 09:48 - İp: 82.***.**5.146
  ----------------

Eskişehir enfes görüntüler vermeye başladı,bu da çok güzel bir çekim olmuş,ellerine sağlık Kemal kardeşim tebrikler ediyorum.
Tarih: 19 Eylül 2011, 12:11 - İp: 85.***.**2.87
  ----------------

Avrupai,modern bir şehir görünümünde,demek ki öyle!
Eline sağlık Kemal kardeşim,
Selamlar,
Tarih: 19 Eylül 2011, 13:29 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------

Tebrıkler ıyı kadraj cıkarmıssınız.
Kutlarım
Selamlar...
Tarih: 19 Eylül 2011, 13:34 - İp: 85.***.**8.246
  ----------------

esat26

esat26

tebrikler güzel kare olmuş
Tarih: 19 Eylül 2011, 14:34 - İp: 88.***.**8.144
  ----------------

Güzel kare, tebrikler.
Tarih: 19 Eylül 2011, 20:51 - İp: 94.***.**7.76
  ----------------