12 Aralık 2017, Salı

Üye: mustekaslan, mrtorhn, hural, shaymaacihan, (4)
Ziyaretçi: 4302

Toplam Üye: 276280

Hürrem’den Sonra...

Hürrem’den Sonra...

prospektus_

prospektus_

Hürrem’den Sonra...

Eklenme Tarihi : 28 Eylül 2011
Görüntülenme : 359
Açıklama :

... işi abartanlar var

İp : 85.***.**7.149

Nikon Özel Teknik Sevis
Hürrem’den Sonra... yorumları

Güzel fotograf bu.
Kutlarım..
Tarih: 28 Eylül 2011, 10:42 - İp: 85.***.**6.111
  ----------------

Kadraj sıkışık görünüyor .
Anlatılmak istenen konuyu destekleyen objelerin kompozisyona dahil edilmesi için daha geniş çalışmak gerek .
Kutlarım Zeynep Hanım .
Selamlar .
Tarih: 28 Eylül 2011, 10:48 - İp: 94.***.**2.193
  ----------------

PROSPEKTUS_
SIKIŞIK KADRAJDAN
GÜZEL BİR KARE ÇIKMIŞ..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 28 Eylül 2011, 11:11 - İp: 85.***.**8.248
  ----------------

sunum ve fotograf,cok guzel tebrikler
zeynep hanim
Tarih: 28 Eylül 2011, 11:14 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

Uygulama ile güzel bir çalışma.
Kadraj biraz daha rahat olabilrimiydi?
Elinize sağlık,
selam ve saygılar...
Tarih: 28 Eylül 2011, 17:18 - İp: 78.***.**1.61
  ----------------

güzel çalışma..tebrikler.
Tarih: 30 Eylül 2011, 07:21 - İp: 88.***.**7.246
  ----------------