Üye: kadirpilge, thorgal, focusdijital, (3)
Ziyaretçi: 4712

Toplam Üye: 276223

Güzel İparhan

Güzel İparhan

frelife

frelife

Güzel İparhan

Makina : Nikon D90
Objektif / Filtre : Nikon AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED
Kategoriler : Kelebek
Eklenme Tarihi : 29 Eylül 2011
Görüntülenme : 312
Açıklama :

Selamlarımla..

İp : 78.***.**9.177

Nikon Özel Teknik Sevis
Güzel İparhan yorumları

Çok iyi fotoğraf veren türlerden.Netlik daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.Yine de güzel bir çalışma.
Elinize sağlık Adnan Bey,
Selamlar,
Not:hava rüzgarlı mıydı bilemiyorum ama enstantane düşük kalmış biraz.hava şartlarına göre ISO yu arttırıp perde hızını arttırmak iyi bir çözüm olabilir.Netlik kaybını buna yorduğum için ilave etme gereği duydum.

#30.09.2011 11:46:01 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 30 Eylül 2011, 11:44 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------

Emeğinize sağlık.Kutlarım..
Tarih: 30 Eylül 2011, 11:56 - İp: 88.***.**0.217
  ----------------

Çok iyi kare olmuş, tebrikler, selamlar...
Tarih: 30 Eylül 2011, 11:59 - İp: 176.***.**0.15
  ----------------

FRELİFE
Tarih: 1 Ekim 2011, 10:01 - İp: 85.***.**8.248
  ----------------