Üye: fdiker, fkocaeli, alleycat, (3)
Ziyaretçi: 4991

Memleket Özlemi__

Memleket Özlemi__

Memleket Özlemi__

Eklenme Tarihi : 7 Ekim 2011
Görüntülenme : 482
Açıklama :

tarlabaşı..eylül 2011__

saygılar..

İp : 78.***.**9.186

Nikon Özel Teknik Sevis
Memleket Özlemi__ yorumları

Güzel kare. Kutlarım Nilüfer hanım...
Tarih: 7 Ekim 2011, 10:15 - İp: 92.***.**1.59
  ----------------

Bizim buralarda Cumalıkızık vardır.
İyidir hoştur ama,
insanları pek sevmez fotoğraf çektirmeyi.
Tarlabaşı insanları için sorun yok sanırım
Güzel portrelemişsiniz.
Selam ve saygılarımla iyi günler diliyorum...
Tarih: 7 Ekim 2011, 12:10 - İp: 88.***.**5.79
  ----------------

Dokuları iyi güzel kompozisyon.Emeğinize sağlık.Kutlarım..
Tarih: 7 Ekim 2011, 16:36 - İp: 78.***.**7.79
  ----------------

HOLİFERA
Tarih: 7 Ekim 2011, 18:49 - İp: 85.***.**8.248
  ----------------

Fotoğraf çekilmeden önce edilen sohbet , modelin yüz ifâdesini ne kadar yumuşatmış .
Caner'in söylediği "Tarlabaş'nda sorun yok" yanlış ... asıl sorun buralarda var ama , yaklaşmayı bilmek gerek .
İyi portre .
Kutlarım Nilüfer Hanım .
Selamlar .
Tarih: 8 Ekim 2011, 11:37 - İp: 78.***.**9.5
  ----------------