14 Aralık 2018, Cuma

Üye: desdohkn, (1)
Ziyaretçi: 801

Toplam Üye: 277515

Baba Ve Evlat...

Baba Ve Evlat...

ugurtaner

ugurtaner

Baba Ve Evlat...

Makina : Fujifilm Finepix HS10
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Siyah Beyaz
Eklenme Tarihi : 8 Ekim 2011
Görüntülenme : 535
Açıklama :

eşim cep telefonuyla böyle bir kare çekmiş ve buraya koymak istedim...nasılsa kimseden yorum falan alamıyoruz...ama bu kare benim çok hoşuma gitti...

İp : 78.***.**3.89

Baba Ve Evlat... yorumları

Çok şirin ve tatlı bir kompozisyon olmuş. Kutlarım Uğur hoca...
Tarih: 8 Ekim 2011, 11:08 - İp: 92.***.**1.59
  ----------------

maveradan

maveradan

Bazı fotoğraflar bilmeyi değil, görmeyi gerektirir ya... Bu öyle bir fotoğraf olmuş. Tebrik ediyorum...
Tarih: 8 Ekim 2011, 21:19 - İp: 78.***.**0.198
  ----------------

havanız batsın
Tebrikler,
Selamlar,
Tarih: 9 Ekim 2011, 13:05 - İp: 95.***.**4.2
  ----------------

jj_lewo

jj_lewo

gerçedekden çok hoş bir kare olmuş tebrik ederim.
Tarih: 11 Ekim 2011, 07:21 - İp: 109.***.**0.147
  ----------------