Bir mantis... - Fotoğraf: Erdem Arif Yiğit ... ::: Omuzumda ::: ...  - Fotoğraf: Nazım Tetik Still Life - Fotoğraf: Mehmet Özıspartalı MUAY12112012_4 - Fotoğraf: Mustafa Aydoğan hayata en geriden başlayabilmek - Fotoğraf: Murat Uğuz
5 Aralık 2020, Cumartesi

Üye: onursalali, cakhacker52, mustekaslan, prodersler, muryefte59, (5)
Ziyaretçi: 1668

Toplam Üye: 279759

Can Çekişen Meke

Can Çekişen Meke

colchicine

colchicine

Can Çekişen Meke

Eklenme Tarihi : 16 Temmuz 2012
Görüntülenme : 565
Açıklama :

Bir zamanlar dünyanın nazar boncuğu olarak adlandırılan Konya Karapınar ilçesindeki Meke Gölünün şu anda maalesef ancak bu kadar suyu kalmış durumda.

İp : 212.***.**3.254

Can Çekişen Meke yorumları

yavuzca

yavuzca

Üzücü bir durum, bu hassasiyetiniz inşallah yetkililere ulaşır. Tebriklerimle...
Tarih: 16 Temmuz 2012, 13:46 - İp: 194.***.**8.240
  ----------------

Fotograf olarak güzel bir kare,gölün durumu ise üzücü.
selamlar
Tarih: 21 Temmuz 2012, 01:28 - İp: 87.***.**4.227
  ----------------