Ziyaretçi: 738

Suuçtu

Suuçtu

coffie

coffie

Suuçtu

Eklenme Tarihi : 10 Şubat 2013
Görüntülenme : 407
Açıklama :

Seyrinize, teşekkürlerimle...

İp : 176.***.**0.239

Nikon Özel Teknik Sevis
Suuçtu yorumları

Güzel kare,tebrik ederim Gülter hanim.Selamlar
Tarih: 11 Şubat 2013, 00:12 - İp: 87.***.**7.137
  ----------------

Bu güzel karenizi tebrik ederim...
Tarih: 11 Şubat 2013, 01:38 - İp: 95.***.**6.255
  ----------------

tebrikler güzel kare. kutlarım...
Tarih: 11 Şubat 2013, 02:27 - İp: 88.***.**1.183
  ----------------

ad66

ad66

üye
(Amatör)

Yozgat

Güzel kare. Ellerinize sağlık.
Tarih: 11 Şubat 2013, 08:18 - İp: 78.***.**6.225
  ----------------

Güzel bir kare,tebrikler,selamlar...
Tarih: 11 Şubat 2013, 09:51 - İp: 78.***.**4.27
  ----------------

aksulu

aksulu

harika bir uzun pozlama çalışması,
emeklerinize sağlık büyüleyici görünüyor
selam ve saygılarımla..
Tarih: 11 Şubat 2013, 18:57 - İp: 78.***.**3.244
  ----------------

Netfotoğrafta geçen zaman içinde kendisini en fazla geliştiren fotoğraf sevdalılarından birisiniz bence.. Kutlarım...
Tarih: 28 Mart 2013, 00:46 - İp: 78.***.**2.227
  ----------------