18 Ekim 2017, Çarşamba

Üye: zafercankiri, mhalis, fkocaeli, (3)
Ziyaretçi: 492

Toplam Üye: 276102
Dün: 2
Bugün: 7
 Fotoğraf Arama

Selamlaşmak

Selamlaşmak

ilkeerr

ilkeerr

Selamlaşmak

Netfotograf Projesi (Panorama Türkiye)
Eklenme Tarihi : 28 Mart 2013
Görüntülenme : 310
Açıklama :

neleri anlatır...

İp : 5.***.**9.46

Nikon Özel Teknik Sevis
Selamlaşmak yorumları

Tarih: 28 Mart 2013, 12:14 - İp: 95.***.**5.90
  ----------------

Tarih: 28 Mart 2013, 12:50 - İp: 88.***.**7.203
  ----------------

bugun en dikkatimi çeken fotoğraf oldu. amcanın sıcacık selamı ve mekan olarak güzel kompozisyon olmuş tebrik ederim.bir kaç hatırlatma müsadenle; atın ve arabanın tamamı kadraj içinde , 2 adım geriden kadrajlayıp atın önüne gerekli boşluk verilse dahada güzel bir kare olacakmış. eski ve virane duvarın fotoğrafa katkısını, diyaframı biraz daha kapalı tutarak f8 gibi, veya photoscape te biraz kontras verip arttıra bilirdin.
selamlar İlker.
Tarih: 28 Mart 2013, 17:45 - İp: 88.***.**5.236
  ----------------

Cok begendim tebrikler
Tarih: 28 Mart 2013, 17:54 - İp: 82.***.**4.55
  ----------------