Üye: hural, fotohayat35, (2)
Ziyaretçi: 5301

Toplam Üye: 276289

Farklı Açı

Farklı Açı

Farklı Açı

Eklenme Tarihi : 30 Mart 2013
Görüntülenme : 199
Açıklama :

İp : 88.***.**0.69

Nikon Özel Teknik Sevis
Farklı Açı yorumları

Faklı bir bakış açısı olmuş gerçekten
emeğinize sağlık
Tarih: 30 Mart 2013, 21:18 - İp: 212.***.**1.128
  ----------------

ÇOK GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK
Tarih: 30 Mart 2013, 21:23 - İp: 85.***.**2.98
  ----------------

Güzel cekim,kutlarim.Selamlar
Tarih: 30 Mart 2013, 21:59 - İp: 78.***.**6.21
  ----------------

tebrikler ederim güzel kare selamlar
Tarih: 31 Mart 2013, 00:24 - İp: 78.***.**7.67
  ----------------

Güzel kompozisyon, ben beğendim bu bakışı, kutlarım, selamlar...
Tarih: 31 Mart 2013, 01:27 - İp: 88.***.**5.31
  ----------------

Değişik açıdan güzel çalışma.Kutlarım.Selamlar
Tarih: 31 Mart 2013, 06:16 - İp: 213.***.**4.130
  ----------------

Bu açıyı biliyorum,benzer bir kadraj benim portfolyomda da var.
Güzel olmuş.
Elinize sağlık Zübeyde Hn,selamlar
Tarih: 1 Nisan 2013, 22:45 - İp: 95.***.**4.2
  ----------------