Ziyaretçi: 4397

Düşüncelere Dalmak

Düşüncelere Dalmak

omeyzor

omeyzor

Düşüncelere Dalmak

Makina : FujiFilm FinePix S4000 HD
Objektif / Filtre :
Kategoriler : İnsan Manzaraları
Eklenme Tarihi : 1 Nisan 2013
Görüntülenme : 260
Açıklama :

....................

İp : 88.***.**0.95

Nikon Özel Teknik Sevis
Düşüncelere Dalmak yorumları

İyi kadraj, kutlarım, selamlar...
Tarih: 1 Nisan 2013, 00:54 - İp: 88.***.**5.31
  ----------------

sonerboztas

sonerboztas

kadraj biraz sağa eğilmiş, güzel kare ellerinize sağlık, selamlar.
Tarih: 1 Nisan 2013, 02:02 - İp: 78.***.**6.65
  ----------------

fatihtkl

fatihtkl

Güzel kare, selamlar
Tarih: 1 Nisan 2013, 14:37 - İp: 85.***.**8.119
  ----------------

boş koltuktaki yanlızlığınla birasını paylaşan yaşlı adam.(hep aradığım kareler) kompozisyon çok güzel,şansınız varmış.güzel kare olmuş.nacizane;biraz daha geriden alınıp amca altın noktaya getirilse alttaki sıkışıklık giderilebilinirmiş. ufuk çizgisindeki sağa yatıklığıda 2 saniyede düzeltebilirdiniz pcde. bu halide çok güzel tebrikler,selamlarımla Onur bey...
Tarih: 1 Nisan 2013, 18:41 - İp: 88.***.**8.216
  ----------------

Kompozisyon çok güzel..Emeklerinize sağlık...
Tarih: 1 Nisan 2013, 18:44 - İp: 95.***.**8.91
  ----------------

aysettetik

aysettetik

Güzel kompozisyon..Duygu aktarımı harika...Tebrikler,selamlar..
Tarih: 1 Nisan 2013, 22:21 - İp: 78.***.**2.206
  ----------------

Kompozisyon güzel, uygulamadaki aksaklıkları arkadaşlar yazmış. Işığın bol olsun.
Tarih: 2 Nisan 2013, 16:27 - İp: 194.***.**8.185
  ----------------