Üye: hural, lostcity, celky, ky76, yigiterdem, eylocan, ibrahim.samgar, ozkn7625, (8)
Ziyaretçi: 527

*

*

exyuksel

exyuksel

*

Makina : Pentax K-r
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Kelebek
Eklenme Tarihi : 10 Nisan 2013
Görüntülenme : 272
Açıklama :

..........

İp : 88.***.**5.99

Nikon Özel Teknik Sevis
* yorumları

tebrik ederim harika kare selam
Tarih: 10 Nisan 2013, 11:02 - İp: 95.***.**3.250
  ----------------

EXYUKSEL
Tarih: 10 Nisan 2013, 11:03 - İp: 85.***.**8.145
  ----------------

tebrikler ederim güzel kare selamlar
Tarih: 10 Nisan 2013, 16:14 - İp: 88.***.**2.87
  ----------------

tebrik ederim güzel karenizi,selamlarımla...
Tarih: 10 Nisan 2013, 20:54 - İp: 88.***.**5.146
  ----------------

pusat114

pusat114

Elinize sağlık çok güzel yakalamışsınız birde bu güzel kelebekleri ürkütmeden nasıl çekebiliyorsunuz ? Ben bi kaçkez denemeye çalıştım ama çok ürkekler daha makinamı elime almadan uçup gitti selamlar...
Tarih: 11 Nisan 2013, 00:25 - İp: 72.***.**4.12
  ----------------