Üye: jetbe, sezgin72, hural, berdoz76, nzsentosun, (5)
Ziyaretçi: 4452

Yer Gök Ay Yıldız

Yer Gök Ay Yıldız

tuning_boy

tuning_boy

Yer Gök Ay Yıldız

Eklenme Tarihi : 25 Nisan 2013
Görüntülenme : 231
Açıklama :

http://www.facebook.com/Photographer.ALi.KemaL

İp : 78.***.**5.36

Nikon Özel Teknik Sevis
Yer Gök Ay Yıldız yorumları

güzel kare tebrikle selamlar
Tarih: 25 Nisan 2013, 09:10 - İp: 151.***.**1.74
  ----------------

Niye ISO 3200 ? Öyle zannediyorum ki bu kareyi tripot ile çektiniz. Biraz daha zoom daha düşük ISO özelikle ISO 100 ve daha uzun pozlama ile daha net ve temiz bir kare elde edbilirsiniz. Unutmadan ekleyeyim deklanşör tetiği veya geri sayım modunuda unutmayalım....
Tarih: 29 Nisan 2013, 22:36 - İp: 85.***.**6.102
  ----------------

Eğer 1/2 sn lik pozlama yı elde yapıp bu kareyi çektiyseniz elleriniz zaten tripot gibi olmuş... Takdire şayan bir durum.

Donanım sorununuza, gelince mesleğiniz icabı donanımınızın olabileceğini düşünmüştüm. Yorumumu bu bağlamda yapmıştım....
Tarih: 30 Nisan 2013, 21:37 - İp: 85.***.**6.102
  ----------------

ozturkmtn

ozturkmtn

Çok güzel yakalamayı hayal ettiğim bir gece pozlaması.
Tarih: 9 Mayıs 2013, 20:27 - İp: 110.***.**3.3
  ----------------