Üye: eylocan, hural, lostcity, celky, ky76, yigiterdem, ibrahim.samgar, ozkn7625, (8)
Ziyaretçi: 524

Bursa Gölyazı Gün Batımı

Bursa Gölyazı Gün Batımı

ceybat

ceybat

Bursa Gölyazı Gün Batımı

Eklenme Tarihi : 30 Nisan 2013
Görüntülenme : 1039
Açıklama :

NİKKON D3100
f/4.2
Poz süresi:1/125
Odak Uzunluğu32mm

Bursa Gölyazı Gün Batımı

İp : 78.***.**9.146

Nikon Özel Teknik Sevis
Bursa Gölyazı Gün Batımı yorumları

Guzel bir kare,
tebrikler.
Tarih: 30 Nisan 2013, 20:10 - İp: 82.***.**4.55
  ----------------

Güzel bir kare, tebrikler...
Tarih: 30 Nisan 2013, 20:12 - İp: 95.***.**1.64
  ----------------

kardeleny

kardeleny

çok güzel
emeğinize sağlık...
Tarih: 30 Nisan 2013, 20:25 - İp: 85.***.**7.122
  ----------------

Çok çok güzel bir kare tonları ile elinize sağlık selamlar
Tarih: 30 Nisan 2013, 20:48 - İp: 5.***.**0.226
  ----------------

sahane kare tebrik ederim selam
Tarih: 30 Nisan 2013, 21:01 - İp: 95.***.**6.98
  ----------------

Güzel tonları olan bir gün batımı kompozisyonu
emeğinize sağlık
Tarih: 30 Nisan 2013, 21:35 - İp: 176.***.**9.63
  ----------------