Üye: bor51, acizane, kayseri, (3)
Ziyaretçi: 1174

İguana

İguana

lüminesans

lüminesans

İguana

Makina : Sony Alpha SLT-A35
Objektif / Filtre : Sony DT 55-200 mm F4-5.6
Eklenme Tarihi : 5 Mayıs 2013
Görüntülenme : 494
Açıklama :

Renk degistirmiyor. Ama sevmek için ona dokundugunuzda birden elinizin yeşil olduğunu hayal edin!

İp : 5.***.**4.12

Nikon Özel Teknik Sevis
İguana yorumları

mvrat

mvrat

Tebrikler güzel karelemiş siniz. Rengini koyultma sebebi güneş ışığını daha çok emebilmek. Bende beslemiştim.

#07.05.2013 15:30:07 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 5 Mayıs 2013, 00:51 - İp: 78.***.**7.127
  ----------------

Güzel bir kare olmuş..Tebriklerimle...
Tarih: 5 Mayıs 2013, 01:00 - İp: 95.***.**7.0
  ----------------

çok güzel çalışma olmuş tebrik ederim..
Tarih: 5 Mayıs 2013, 01:41 - İp: 88.***.**5.133
  ----------------

2 sene beslemiştim .çok güzel karelemişsiniz.tebrik ederim.
selamlar...
Tarih: 5 Mayıs 2013, 09:02 - İp: 212.***.**7.30
  ----------------

nezce

nezce

Güzel kare olmuş tebrikler.Selamlar
Tarih: 5 Mayıs 2013, 09:38 - İp: 85.***.**8.37
  ----------------

NG Karesi gibi olmuş. Tebrikler...
Tarih: 7 Mayıs 2013, 22:21 - İp: 88.***.**7.6
  ----------------