Üye: sametcangor, (1)
Ziyaretçi: 4680

Koca Göz

Koca Göz

Koca Göz

Eklenme Tarihi : 6 Mayıs 2013
Görüntülenme : 771
Açıklama :

Özgür kalay kardeşimin bu karede üyük katkısı bulunmaktadır kendisine teşekkür ediyorum

İp : 95.***.**8.126

Nikon Özel Teknik Sevis
Koca Göz yorumları

hcavdar

hcavdar

Harika bir kare ve ilginç bir tür Ali Bey, selamlar.
Tarih: 6 Mayıs 2013, 09:06 - İp: 195.***.**2.50
  ----------------

ozgurkalay

ozgurkalay

Çok güzel bir kocagöz ve fotografı.Eline sağlık abi.Selamlar.
Tarih: 6 Mayıs 2013, 09:08 - İp: 195.***.**4.2
  ----------------

Çok çok güzel kompozisyon.İlk kez gördüğüm tür..Elinize emeğinize sağlık.Kutlarım..
Tarih: 6 Mayıs 2013, 09:12 - İp: 85.***.**6.88
  ----------------

kamilyakupoglu

kamilyakupoglu

Ellerine sağlık Ali Bey, çok net ve güzel bir fotoğraf olmuş.
Selamlar...
Tarih: 6 Mayıs 2013, 09:19 - İp: 193.***.**8.132
  ----------------

Çok çok güzel ali bey tebrikler selamlar
Tarih: 6 Mayıs 2013, 09:43 - İp: 151.***.**1.74
  ----------------

Aklımız sizde kaldı Pazar günü,Özgür öyle türler söylediki...Bu da nefis olmuş,ellerinize sağlık Ali bey tebrik ediyorum.
Tarih: 6 Mayıs 2013, 09:49 - İp: 85.***.**4.230
  ----------------

ali hocam kutlarım çok güzel bir çalışma olmuş
selamlar ...
Tarih: 6 Mayıs 2013, 09:49 - İp: 212.***.**7.30
  ----------------

harika çalışma olmuş
Tarih: 6 Mayıs 2013, 09:57 - İp: 212.***.**1.130
  ----------------

abdullah_03

abdullah_03

Ne bereketli bir topraklarda yaşıyorsunuz ali abi tebrikler buda nefisinden olmuş,selamlar...
Tarih: 6 Mayıs 2013, 12:03 - İp: 85.***.**4.10
  ----------------

Bu türü ilk defa görüyorum. Güzel çekim. Ellerinize sağlık...
Tarih: 6 Mayıs 2013, 12:31 - İp: 78.***.**8.156
  ----------------