Üye: hural, sezgin72, kornkal, (3)
Ziyaretçi: 559

Gülü Susuz Sen Aşksız Bırakmam

Gülü Susuz Sen Aşksız Bırakmam

kumrukusu

kumrukusu

Gülü Susuz Sen Aşksız Bırakmam

Eklenme Tarihi : 6 Mayıs 2013
Görüntülenme : 392
Açıklama :

Seninle tattım ben her mutluluğu
Bırakıp gidersen bil ki yasamam
Ömrümden canımdan ne istersen al
Gülü susuz seni aşksız bırakmam

Üşüdüm diyorsan güneş olurum
Yanarım sevginle ateş olurum
Dolarım havaya nefes olurum
Gülü susuz seni aşksız bırakmam

Gönlündeki derdi siler atarım
Ümit pınarıyla coşar akarım
Kış göstermem sana ben hep baharım
Gülü susuz seni aşksız bırakmam
....

İp : 94.***.**7.141

Gülü Susuz Sen Aşksız Bırakmam yorumları

Tarih: 7 Mayıs 2013, 08:58 - İp: 151.***.**1.74
  ----------------

tebrikler güzel bir kare
selamlar ...
Tarih: 7 Mayıs 2013, 09:34 - İp: 212.***.**7.30
  ----------------

KUMRUKUSU
KARENİ GÜZEL SUNMUŞUN..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 7 Mayıs 2013, 09:47 - İp: 85.***.**1.212
  ----------------

iyi ezilmiş arka planıyla güzel kompozisyon olmuş,şarkı desen efsane.
tebrikler Kıymet,çok selamlar...
Tarih: 7 Mayıs 2013, 12:50 - İp: 88.***.**6.240
  ----------------

Gülü susuz seni aşksız bırakmayacağım.. tebrik ederim bu güzel kareni hayatım..
Tarih: 7 Mayıs 2013, 15:33 - İp: 94.***.**0.203
  ----------------