Üye: sametcangor, (1)
Ziyaretçi: 4750

Çalışma Masası

Çalışma Masası

ozturkmtn

ozturkmtn

Çalışma Masası

Makina : Sony Cyberhot DSC-W510
Objektif / Filtre :
Kategoriler : İç Mekan
Eklenme Tarihi : 9 Mayıs 2013
Görüntülenme : 345
Açıklama :

Çalışma masam benim gözümde canlı olan sadece monitor olduğu için böyle bişey yaptım.

İp : 182.***.**8.35

Nikon Özel Teknik Sevis
Çalışma Masası yorumları

Tarih: 9 Mayıs 2013, 16:43 - İp: 151.***.**1.74
  ----------------

Bir bölümün renkli olması , fotoğrafın anlatımına katkı yapamıyor .
Daha anlaşılır , sâde , yalın ve bir şeyler söyleyen kompozisyonlar deneyin derim .
Selamlar .
Tarih: 9 Mayıs 2013, 21:06 - İp: 109.***.**5.147
  ----------------

tebrikler...daha güzel çekimler yapacaksın ilerde..başarılar..usta fotoğrafçıların yorumlarını vede fotoğraflarını takip et...selamlar..
Tarih: 9 Mayıs 2013, 22:42 - İp: 176.***.**9.46
  ----------------

tebrikler ederim selamlar
Tarih: 10 Mayıs 2013, 12:50 - İp: 176.***.**6.189
  ----------------

OZTURKMTN
AÇI VE KADRAJIN
GÜZEL OLMUŞ..
TAMAMI RENKLİ OLSA
DAHA GÜZEL OLURDU..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 10 Mayıs 2013, 17:58 - İp: 85.***.**1.212
  ----------------

Tebrikler ...başlangıç için iyi sayılır ,bence renklerle oynayarak değilde ,daha basit ve belirgin objelerle başlamanızı tavsiye ederim ..
Tarih: 10 Mayıs 2013, 22:15 - İp: 85.***.**8.255
  ----------------