Üye: hural, mustekaslan, ertugrulkoca, (3)
Ziyaretçi: 769

Perspektif

Perspektif

kendiro

kendiro

Perspektif

Makina : Samsung WB100
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Gölgeler - Silüetler
Eklenme Tarihi : 10 Mayıs 2013
Görüntülenme : 389
Açıklama :

Perspektif..

İp : 176.***.**3.190

Nikon Özel Teknik Sevis
Perspektif yorumları

Tarih: 11 Mayıs 2013, 08:48 - İp: 151.***.**1.74
  ----------------

Güzel kadraj
bir de model olsaymış diye modelli halini düşündüm
emeğinize sağlık
Tarih: 11 Mayıs 2013, 13:49 - İp: 176.***.**9.66
  ----------------

KENDİRO
Tarih: 11 Mayıs 2013, 13:55 - İp: 85.***.**1.212
  ----------------

Mustafa Bey tebrik ederim ..simetrisi ile güzel kompozisyon oluşturmuşsunuz,emeğinize sağlık..selamlar..

#12.05.2013 00:30:15 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 11 Mayıs 2013, 14:06 - İp: 46.***.**8.156
  ----------------

çok güzel karelemişiniz tebrik ederim selamlar
Tarih: 11 Mayıs 2013, 14:51 - İp: 95.***.**1.98
  ----------------

nsardas

nsardas

Tebrik ederim.Perspektifin sonunda bir de model olsaymış keşke.Ellerinize sağlık...
Tarih: 11 Mayıs 2013, 15:23 - İp: 78.***.**7.186
  ----------------