Üye: foto46, xsonsuz, mnsert, zbkdygn, (4)
Ziyaretçi: 4106

Toplam Üye: 276280

orhankartal

orhankartal

Eklenme Tarihi : 11 Mayıs 2013
Görüntülenme : 388
Açıklama :

yıldırım

İp : 88.***.**0.248

Nikon Özel Teknik Sevis
Doğa yorumları

muhteşem olmuş tebrik ederim selamlar
Tarih: 11 Mayıs 2013, 12:07 - İp: 95.***.**1.98
  ----------------

berkanc_1975

berkanc_1975

Çok güzel. Tebrikler.
Tarih: 11 Mayıs 2013, 12:15 - İp: 46.***.**3.236
  ----------------

böyle anları yakalamak başlıbaşına iştir ve önemlidir emeklerinize sağlık
Tarih: 11 Mayıs 2013, 12:35 - İp: 78.***.**9.130
  ----------------

dedross

dedross

sabır isteyen bir çalışma; tebrikler...
Tarih: 11 Mayıs 2013, 14:53 - İp: 213.***.**5.237
  ----------------

ORHANKARTAL
Tarih: 11 Mayıs 2013, 15:16 - İp: 85.***.**1.212
  ----------------

Çok güzel çekim. Ellerinize ve emeğinize sağlık, selamlar...
Tarih: 11 Mayıs 2013, 19:33 - İp: 81.***.**4.214
  ----------------

sanlav

sanlav

muhteşem, anı yakalamak bu olsa gerek tebrik ediyorum.(balkon demirleri misafir sanatçı olmuş,ne zaman iyi bir enstantane yakalansa illa ki bir elektrik direği,telefon kablosu kadraja girer zaten ) kare o kadar güzel ki demirleri eritiyor çakan şimşekler.
Tarih: 11 Mayıs 2013, 19:41 - İp: 46.***.**3.27
  ----------------

Güzel bir kare, tebrikler...
Tarih: 11 Mayıs 2013, 19:42 - İp: 95.***.**4.47
  ----------------

ozturkmtn

ozturkmtn

Mükemmel bir yıldırım fotoğrafı.
Tarih: 12 Mayıs 2013, 15:20 - İp: 110.***.**3.3
  ----------------