Üye: nihethayyo, (1)
Ziyaretçi: 835

Okumak Güzeldir...

Okumak Güzeldir...

fotocux

fotocux

Okumak Güzeldir...

Eklenme Tarihi : 14 Mayıs 2013
Görüntülenme : 319
Açıklama :

ayvalıktan bir kare,
belki de çok derin biriydi, bilemedim

İp : 88.***.**9.183

Nikon Özel Teknik Sevis
Okumak Güzeldir... yorumları

Saygideger hemserim cok guzel bir kare,tebrik ederim.
guzel fotograflarda bulusmak dilegi ile...
Tarih: 14 Mayıs 2013, 02:13 - İp: 82.***.**4.55
  ----------------

anlamlı bir fotoğraf emeklerinize sağlık
Tarih: 14 Mayıs 2013, 07:51 - İp: 78.***.**6.246
  ----------------

tebrik ederim harika olmuş selam
Tarih: 14 Mayıs 2013, 09:06 - İp: 95.***.**1.98
  ----------------

Ayvalık'tan güzel bir kompozisyon. Tebrikler.
Tarih: 14 Mayıs 2013, 09:38 - İp: 194.***.**8.185
  ----------------

Tebrik ederim Murat Bey ..canlı gibi..selamlar..
Tarih: 14 Mayıs 2013, 11:30 - İp: 95.***.**9.159
  ----------------

Güzel kompozisyon olmuş
muhtemelen çok derin biridir,aksi durumunda bu halde zaten olmazdı
emeğinize sağlık
Tarih: 15 Mayıs 2013, 18:32 - İp: 82.***.**0.41
  ----------------