Üye: yasarsah, fdiker, zbkdygn, (3)
Ziyaretçi: 1016

Sevginin Rengi

Sevginin Rengi

Sevginin Rengi

Makina : Canon EOS-1D Mark III
Objektif / Filtre : Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Kategoriler : Çiçekler (Evcil)
Eklenme Tarihi : 26 Mayıs 2013
Görüntülenme : 599
Açıklama :

NF üyeleri ve dostlarıma,
ille de Faruk amcama

Selam ve sevgilerimle...

İp : 78.***.**9.98

Nikon Özel Teknik Sevis
Sevginin Rengi yorumları

sert ışığın ardalanda yarattığı güzelliği tamamlayan sevginin rengi.üç renkten oluşan kompozisyon.güzel kare kutlarım selamlar
Tarih: 26 Mayıs 2013, 17:19 - İp: 88.***.**3.223
  ----------------

Uzun zaman önce Portfolyonuzdaki fotoğraflarınızı inceledikten sonra,sizin gibi bir ustanın forumdan uzak kalması,bizim gibi meraklı amatörler için ne kadar üzücü olduğunu düşünmüştüm.keşke fotoğraflarımızı yorumlarızla değerlendirseniz.
Netlik ve kompozisyonuyla harika bir seyir olmuş.tebrik ve saygılarımla
Tarih: 26 Mayıs 2013, 17:52 - İp: 31.***.**7.205
  ----------------

Sevginin rengini sevdim.keşke tüm sevgiler bu renk olsa dedim..Sevgiler saygılar..
Tarih: 26 Mayıs 2013, 19:33 - İp: 85.***.**8.152
  ----------------

Siyah fonda nefis olmuş,ama özellikle pozlama göz alıcı,ellerine sağlık Hamit tebrik ediyorum.
Tarih: 26 Mayıs 2013, 20:17 - İp: 85.***.**4.167
  ----------------

Çok güzel bir tonu varmiş çoçeğin.
Selamlar Hamit abim.
Tarih: 26 Mayıs 2013, 22:38 - İp: 212.***.**0.187
  ----------------

erencakir

erencakir

Eleştirmek pek haddim değil henüz amatör bile sayılmam fakat
Arka fonda sağ taraftaki beyaz bölge olmasa daha iyi mi olurdu acaba ?
Tebrik ederim
Selamlar
Tarih: 26 Mayıs 2013, 22:40 - İp: 78.***.**2.68
  ----------------

Kendisi hakkında çok şey söylenebilir elbet,ben Amcamız'a"sitenin bereketi"diyorum
Işığı,kompozisyonuyal güzel çalışma Hamit Abi,selamlar
Tarih: 27 Mayıs 2013, 08:01 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------

harika tebrik ederim selamlar
Tarih: 27 Mayıs 2013, 08:14 - İp: 95.***.**4.85
  ----------------

yavuzca

yavuzca

Güzel bir çiçek çekimi. Tebrikler, selamlar Hamit Bey...
Tarih: 27 Mayıs 2013, 08:47 - İp: 194.***.**8.240
  ----------------

Faruk Amca ne kadar sevinecek kimbilir ...
Arada bir böyle "ce" desen de olur .
Selamlar dostum .
Tarih: 27 Mayıs 2013, 12:08 - İp: 37.***.**5.229
  ----------------